Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Κετσπάγια: «Έχει δίκιο ο κόσμος»


Πολύ βαρύ είναι το κλίμα πλέον για τον Τιμούρ Κετσπάγια έπειτα από την ισοπαλία με την Καβάλα στο Καραϊσκάκη. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ζητούσε την απομάκρυνση του κατά τη διάρκεια του ματς του Σαββάτου, φωνάζοντας επιδεικτικά το όνομα του πρώην προπονητή των «ερυθρολεύκων» Ερνέστο Βαλβέρδε.


Ο Γεωργιανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του όταν η ομάδα βγήκε για προπόνηση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ο κόσμος εξέφρασε τη δυσφορία του για την απόδοσή μας και είχε δίκιο. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πίεση σε όλους. Αυτός όμως είναι ο Ολυμπιακός. Πάντα έχει πίεση και έτσι πρέπει να προχωρήσουμε». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα του ματς προτρέποντας τους να αφήσουν πίσω αυτό το παιχνίδι και να προχωρήσουν μπροστά καθώς αναμένεται δύσκολη συνέχεια.

«Κάναμε μια κακή εμφάνιση, αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε. Ό, τι έγινε, έγινε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ηχούμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να παρουσιαστούμε διαφορετικοί».

Καταλήγοντας, ο Κετσπάγια είπε κάποια πράγματα για την πρωταθλήτρια Ολλανδίας: «Την Τετάρτη ξεκινάμε στους ομίλους. Η αντίπαλός μας, η Άλκμααρ, είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να ξεκινήσουμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άλκμααρ μπορεί να ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ντεν Χάαγκ, αλλά να ξέρετε ότι ο προπονητής της ξεκούρασε αρκετούς παίκτες. Πράγμα που σημαίνει ότι απέναντί μας θα παρουσιάσει άλλο πρόσωπο. Θα είναι διαφορετική».

1 σχόλιο: