Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Όλος ο κόσμος στη Mονόπολη μέσω Google!




Για τους λάτρεις ενός εκ των πιο κλασικών επιτραπέζιων παιχνιδιών, είναι διαθέσιμη πλέον κάθε τοποθεσία στον κόσμο, καθώς έκανε την εμφάνισή της η διαδικτυακή μορφή της Μονόπολης. Το ποσό που διατίθεται… 3 εκατομμύρια δολάρια ώστε κάθε παίκτης να αποκτήσει την εικονική του ιδιοκτησία!!!

Η διαδικτυακή αυτή έκδοση του κλασικού επιτραπέζιου, που έχει γοητεύσει μικρούς και μεγάλους, ξεκίνησε την Τετάρτη (9/9) και πρόκειται να είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο έως τις 31 Ιανουαρίου του 2010.
Έχουμε τέσσερις μήνες στη διάθεσή μας προκειμένου να αποκτήσουμε όποιο μέρος στη γη επιθυμούμε, καθώς διατίθενται όλες οι περιοχές του κόσμου μέσω της Google Maps και της Οpen Street Maps που χρησιμοποιούνται ως ταμπλό!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο παιχνίδι Μονόπολης όλων των εποχών, που θα επιτρέψει στους παίκτες να αγοράσουν «κάθε δρόμο στον κόσμο», ισχυρίζεται ο κατασκευαστής.

Ο στόχος, όπως και στην κανονική έκδοση του παιχνιδιού, είναι να αποκτήσεις ιδιοκτησίες που θα σου αποφέρουν κέρδη, έως ότου αναδειχτεί ο πλουσιότερος παίκτης (κάτι για το οποίο χρειάζεται και η σωστή στρατηγική).

Από τη στιγμή που ένας παίκτης αποκτήσει ένα δρόμο, μπορεί να δημιουργήσει κατοικίες και να χρεώνει με ενοίκιο όσους περνάνε από εκεί. Επίσης, μπορούν να αλλάξουν χέρια μέσω ανταλλαγών και πωλήσεων.

Θα υπάρχουν κάρτες που θα επιτρέπουν στους παίκτες να σαμποτάρουν τις γειτονιές των αντιπάλων τους, κτίζοντας φυλακές ή σκουπιδότοπους, και με αυτό τον τρόπο να μειώνουν την αξία του οικοπέδου των γειτόνων τους! Βέβαια, θα υπάρχουν και οι κάρτες ευκαιρίας που θα επιτρέπουν να κατεδαφίσεις ό,τι σου καταστρέφει την ιδιοκτησία.

Για όσους μετάσχουν, να ευχηθούμε καλή επιτυχία. Μία συμβουλή… επενδύστε σωστά και ποιος ξέρει; Μπορεί ο νικητής να είναι κάποιος από εμάς!!!

totefteri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου