Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Πληρωμένων ανακοινώσεων συνέχεια...


Ακολουθώντας την πάγια τακτική της η οικογένεια Αγγελοπούλου επικοινωνεί τις ενέργειες της μέσω δημόσιων πληρωμένων ανακοινώσεων στον Τύπο. Έβγαλε λοιπόν σήμερα ανακοίνωση σε όλες τις εφημερίδες όχι για την ίδια την πώληση αλλά για το πως θα διανεμηθεί το ποσό της αγοράς των τίτλων στους εργαζόμενους. Ετσι απλά θέλει να βάλει τους δικούς της τίτλους «τέλους» και με το δικό της τρόπο, στην πορεία της ιστορικής εφημερίδας και στη σκανδαλώδη τακτική της τα τρία προηγούμενα χρόνια. Για να χρυσώσει το χάπι, προφανώς και για προστασία της δημόσιας εικόνας της, αποφασίστηκε να προστεθούν τα δυο ποσά, το αντίτιμο εξαγοράς του City- 1,2 εκατ. ευρώ-και αυτό των τίτλων του Ε.Τ -1,095- και το συνολικό ποσό να διανεμηθεί ισόποσα στους απολυμένους των δυο παραπάνω Μέσων.
Οι εργαζόμενοι θεωρούν πως το «τυράκι» των επιπλέον χρημάτων κρύβει τη «φάκα». Και επιμένουν στην επίσημη ενημέρωση για την εξαγορά των τίτλων, διεκδικώντας τα δικαιώματά τους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης των τίτλων των εφημερίδων Ελεύθερος Τύπος, Τύπος της Κυριακής και της διαδικτυακής πύλης e-tipos.com καθώς και του ραδιοσταθμού City 99,5.
Σύμφωνα με τη δημόσια δέσμευση του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, της 29ης Ιουνίου 2009, το σύνολο των εσόδων από την πώληση θα διανεμηθεί σε όλους τους πρώην εργαζομένους σε αυτά τα μέσα επικοινωνίας, πέραν των αποζημιώσεων που έχουν ήδη λάβει.
Ο εκκαθαριστής καλεί όλους τους πρώην (μέχρι την 19/06/2009) εργαζομένους του Ε.Τ., του ΕτΚ, του e-tipos.com και του ραδιοσταθμού City 99,5 να επικοινωνήσουν με το γραφείο του προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία καταβολής του ποσού που τους αναλογεί."

Η επικοινωνία με το διαχειριστή Χ. Μπιλλίνη μπορεί να γίνεται από την επόμενη εβδομάδα και η διανομή θα γίνει με αλφαβητική σειρά. Σημειώνεται ότι το ποσό θα μοιραστούν όλοι οι εργαζόμενοι του ομίλου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρέμειναν και εργάζονται σήμερα στο City 99,5.
Τα τηλέφωνα του διαχειριστή είναι είτε το γνωστό τηλεφωνικό κέντρο του Ε.Τ. 211 188 4000 είτε στο γραφείο του 210 27 76 496
ergazomenoieleftherostypos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου