Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Χαρές και κλάματα στα πρωινάδικα





Η λέξη χαμός στερείται νοήματος για να προσδιορίσουμε αυτό που συμβαίνει με τα νούμερα της AGB καθημερινά. Μία πραγματική μάχη εξελίσσεται για το πολυπόθητο τρόπαιο που δεν είναι άλλο από την πρωτιά στην τηλεθέαση. Ωστόσο καθημερινά έχουμε και ένα διαφορετικό νικητή. Άλλοι κλαίνε και άλλοι γελάνε. Το ραβασάκι της AGB με τα νούμερα να αυξομειώνονται συνεχώς δημιουργούν εκνευρισμούς, όπως σήμερα στον Παπαδάκη που παρουσιάζει το Καλημέρα Ελλάδα.
Βέβαια είναι λογικό αφού ο άνθρωπος έχει συνηθίσει την πρωτιά και η 4η θέση που κατέλαβε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου του φάνηκε κάπως. Δεν είναι και λίγο εδώ που τα λέμε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου να είσαι πρώτος με ποσοστό 20,9% και δύο μέρες μετά να πέφτεις στο 16,9%. Και αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια της εκπομπής του καθώς δεν κατάφερε να συγκρατήσει το θυμό του. Πετούσε συνεχώς το ακουστικό του, ενώ άφηνε αιχμές για τη συνεργασία του με το κοντρόλ.

Βέβαια πέρα από την απογοήτευση και τον εκνευρισμό υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δέχθηκαν τα νούμερα ως δώρο και με το χαμόγελο στα χείλη. Η Ελεονόρα Μελέτη δέχθηκε για τα γενέθλιά της το καλύτερο δώρο αφού μέσα σε 3 μέρες, έκανε ένα μεγάλο άλμα και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου η γλυκιά Ελεωνόρα βρισκόταν στην 5η θέση ακόμα πιο πίσω και από τη ΝΕΤ και την Πρώτη Γραμμή με ποσοστό 12,3.

Την Τετάρτη όμως 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε άλμα 7,1 ολόκληρων μονάδων και βρέθηκε οδηγός της κούρσας με ποσοστό 19,4% παρακαλώ. Απο’ κει και πέρα ακολούθησε ο Γιώργος Αυτιάς με ποσοστό 18,9% και ο Καμπουράκης με τον Οικονομέα στο MEGA με 18,7%. Η ΝΕΤ με την Πρώτη Γραμμή συγκέντρωσε ποσοστό 14,8% και τελευταίος και καταϊδρωμένος ο ALPHA με 4,9%. Εδώ δεν υπάρχει περιθώριο για σχόλια αφού με τέτοιο ποσοστό δεν πας πουθενά. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι η Πρωινή Μελέτη έχει διάρκεια 2 ωρών σε αντίθεση με του Αυτιά που έχει 4 ώρες. Αλλά βέβαια η πρωτιά είναι πρωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου