Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Αφήνει τα αστέρια εκτός Αργεντινής ο Μαραντόνα

 
Χωρίς του παίκτες που αγωνίζονται σε Ευρωπαϊκούς συλλόγους θα πορευτεί η Εθνική Αργεντινής, καθώς ο Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε αυτή την απόφαση ισχυριζόμενος την φτωχή απόδοση τους. Έτσι ο τεχνικός της «Αλμπισελέστε» αναμένεται να αφήσει εκτός τους:
Σέρχιο Ρομέρο (Άλκμααρ), Μαριάνο Αντούχαρ (Κατάνια), Χουάν Πάμπλο Καρίθο (Ρεάλ Σαραγόσα), Νικολάς Μπουρντίσο (Ρόμα), Γκάμπριελ Χάιντσε (Μαρσέιγ), Χαβιέρ Ζανέτι (Ίντερ), Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι (Νιούκαστλ), Νίκολας Παρέχα (Εσπανιόλ), Φερνάντο Γκάγκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Χαβιέρ Μασεράνο (Λίβερπουλ), Ζέσους Ντατόλο (Νάπολι), Εζεκιέλ Λαβέτσι (Νάπολι), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Αγκουέρο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντιέγκο Μιλίτο (Ίντερ), Λισάνδρο Λόπεζ (Λιόν).

Όπως είναι φυσικό η μη κλήση τουλάχιστον του Μέσι, του Αγκουέρο και του Χάιντσε θα προκαλέσει αντιδράσεις στο ήδη φορτισμένο και αρνητικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ του και των φιλάθλων. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ole» ο Ντιεγκίτο σκοπεύει να συναντηθεί με τους προαναφερθέντες για να τους ρωτήσει τον λόγο που δεν αποδίδουν όπως στους συλλόγους τους.
Εν τω μεταξύ, ο Μαραντόνα ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί σήμερα (14/09) με τον Κάρλος Μπιλάρδο και τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Χούλιο Γκραντόνα, για να συζητήσουν για το μέλλον του. Παρόλα αυτά, επέλεξε να ταξιδέψει στην Ευρώπη, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου