Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Προφυλακιστέος ο Μισούνοφ



Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 45χρονος Μιχάλης Μισούνοφ, πρώην μπασκεμπολίστας του Άρη.

Ο Μισούνοφ, ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές μέρες φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης όπλων και αγοραπωλησίας κλεμμένων αυτοκινήτων, στην απολογία του επέμεινε στα όσα είχε καταθέσει προανακριτικά.


Ο πρώην μπασκεμπολίστας επανέλαβε ότι τα όπλα του τα είχε δώσει να τα φυλάει γνωστό του πρόσωπο – μέλος κυκλώματος προστασίας κέντρων διασκέδασης.



Όπως ανέφερε ο Μισούνοφ το άτομο αυτό δεν βρίσκεται πια στη ζωή και στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία «μπράβου» έξω από παραλιακό κατάστημα της Καλαμαριάς.

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 50χρονος λογιστής και φίλος του μπασκεμπολίστα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο πιστόλια, φυσίγγια και 29 σφραγίδες δημόσιων υπηρεσιών, αρχών και εταιριών.

Στην απολογία του ο 50χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Τέλος, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 29χρονος ομογενής που είχε συλληφθή μαζί με τους δύο άνδρες επειδή κατείχε ένα πιστόλι και φυσίγγια, τα οποία είχε αγοράσει από τον Μ. Μισούνοφ. Στον 29χρονο επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου