Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Απογοήτευση για Μαραντόνα


Απογοητευμένος είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα για την ήττα 1-0 της Αργεντινής από την Παραγουάη. Ωστόσο ο 49χρονος προπονητής πιστεύει ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ...

«Ποτέ δε φαντάστηκα ότι θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση. Νόμιζα ότι θα μπορούσαμε να βρεθούμε υψηλότερα. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Παρόλα αυτά έχουμε ακόμα ελπίδες. Δεν είμαστε ακόμα έκτος Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα κάνω τα πάντα προκειμένου η Αργεντινή να βρεθεί εκεί», τόνισε.

Στη συνέχεια ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε πως θα πρέπει να βρει πού έγιναν τα λάθη για να κερδίσει η Αργεντινή τα δύο επόμενα παιχνίδια με Περού και Ουρουγουάη. «Θα μιλήσουμε ως ομάδα για να εντοπίσουμε τα λάθη και χάσαμε αυτούς τους σημαντικούς αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όπως πάντα. Θα μιλήσω με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ για το αν έπρεπε χρησιμοποιήσουμε κάποιους παίκτες η να μη χρησιμοποιήσουμε κάποιους άλλους. Αλλά αυτό είναι μια ιδιωτική συζήτηση που θα κάνω με τους βοηθούς μου και μετά θα μιλήσω στους παίκτες μου».





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου