Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Πρεμιέρες για τον Σκαϊ


Μόδα, έρωτες, περιπέτεια και ιστορίες γεμάτες Χόλιγουντ έχουν οι πρεμιέρες του ΣΚΑΪ την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου το βράδυ.

Το «Stylista» έρχεται στις 21.00. Έντεκα φιλόδοξα αγόρια και κορίτσια προσπαθούν να αποδείξουν ότι έχουν θέση στον κόσμο της μόδας, προκειμένου να κερδίσουν την περιζήτητη θέση του στιλίστα στο περιοδικό Elle.

Οι διαγωνιζόμενοι ξεκινούν ως βοηθοί της απαιτητικής Anne Slowey, η οποία είναι αρχισυντάκτρια μόδας και ...γκουρού του στιλ, και κάθε βδομάδα αναλαμβάνουν και μια διαφορετική αποστολή. Σε κάθε επεισόδιο η Άννα σε συνεργασία με τη Δ/ντρια του Δημιουργικού Τμήματος του Περιοδικού «Εlle» (Joe Zee) απολύει ένα άτομο, μέχρι o τελευταίος που θα παραμείνει να προαχθεί στην αξιοζήλευτη αυτή θέση εργασίας, που αποτελεί ευκαιρία ζωής.
Τι κερδίζει; Τη θέση του συντάκτη μόδας στο Elle, τα ενοίκια για ένα υπέροχο διαμέρισμα στο Μανχάταν και ανοιχτό λογαριασμό για ψώνια από το H&M, για έναν ολόκληρο χρόνο, με συνολική αξία πάνω από 100.000 ευρώ.

Στις 22.00 ξεκινά το νέο “Beverly Hills 90210” για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.
Η οικογένεια Wilson μόλις μετακόμισε στο Beverly Hills, και τα δύο αδέλφια, η Annie και ο Dixon θα ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά στο πασίγνωστο γυμνάσιο του Beverly Hills.
Το σχολείο που έγινε το σκηνικό για αμέτρητα εφηβικά καρδιοχτύπια, περιπέτειες και εμπειρίες ωρίμανσης, ξαναγεμίζει με νέους, σύγχρονους πρωταγωνιστές, ολόφρεσκα πρόσωπα που θα γράψουν τη δική τους ιστορία στη μικρή οθόνη.
Σπέσιαλ εμφανίσεις από τους πρωταγωνιστές του παλιού, αγαπημένου Beverly Hills 90210.
Πρωταγωνιστούν: Shenae Grimes, Tristan Wilds, Rob Estes, Lori Loughlin, Jessica Walter, AnnaLynne McCord, Dustin Milligan, Michael Steger,Jessica Stroup, Ryan Eggold, Jennie Garth κ.α

Και τέλος οι μεγάλες πρεμιέρες κλείνουν με «25 ιστορίες Χολιγουντιανής τρέλας» που θα προβληθούν στις 23.00.
Τα 25 πιο αλλόκοτα παραστρατήματα που σημάδεψαν τον κόσμο του Χόλιγουντ. Τρελά ξεσπάσματα θυμού, υστερικές κρίσεις, σαρδάμ και απίστευτες κοτσάνες, τα πάντα μπορούν να συμβούν όταν οι σταρ αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο. Κάποιες από αυτές τις απερισκεψίες είναι απλώς αστείες. Άλλες όμως έχουν καταστρέψει ακόμη και καριέρες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου