Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Συνεχίζεται η δίκη του δολοφόνου του Νίκου Σεργιανόπουλου.


Ξεκίνησε πάλι η δίκη για την δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Το αίτημα της οικογένειας για να απομακρυνθούν οι κάμερες από τον χώρο του δικαστηρίου έγινε αποδεκτό. Αυτή την ώρα καταθέτει ο έμπειρος ιατροδικαστής Φίλιππος Κοτσάυτης και περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αυτό που αντίκρισε στο διαμέρισμα του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Συγκεκριμένα ο Ιατροδικαστής χαρακτήρισε το γεγονός «σφαγή». Όπως είπε ο μάρτυρας, το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα μαχαιριού στο λαιμό και στη θωρακική χώρα ενώ τόνισε ότι κανένα από αυτά δεν ήταν μεταθανάτιο. Επίσης ο κ. Κοτσαύφτης ανέφερε ότι το θύμα έφερε και τραύματα αμύνης καθώς προσπάθησε να αποφύγει το όργανο που το χτυπούσε και κόπηκε στα δάχτυλα.
Τέλος ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι από την εξέταση του βιολογικού υλικού του θύματος βρέθηκε κοκαΐνη που θα μπορούσε να προκαλέσει παροξυσμό ενώ δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Έκλεισε την κατάθεση του λέγοντας οτι δεν μπορεί να προσδιορίσει πότε ακριβώς τελέστηκε το έγκλημα και πως μπορεί να πέσει έξω 2 έως 5 ώρες.
 Οργή επικρατεί στην αίθουσα του δικαστηρίου από την οικογένεια του θύματος ζητώντας απόδοση δικαιοσύνης. Οι μάρτυρες αναμένουν έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου και καλούνται ένας ένας για να καταθέσει. Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr βρίσκεται στην Ευελπίδων και θα σας παρέχει συνεχή ενημέρωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου