Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Στις αρχές του 2010 ξεκινάει ο Αρναούτογλου



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποφάσισε να μην εμφανιστεί στην τηλεόραση την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο. Κάτι βέβαια που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Χωρίς ιδιαίτερη σκέψη είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί.


Ένα τόσο ισχυρό χαρτί δεν το αφήνεις εκτός τηλεόρασης ειδικά τη φετινή χρονιά που η μάχη της τηλεθέασης είναι πιο σκληρή από ποτέ. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο γνωστός παρουσιαστής συμφώνησε από κοινού με το μεγάλο κανάλι να μείνει εκτός και να επιστρέψει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με κάτι πρωτοποριακό και καινούριο.

Εμείς όμως έχουμε άλλη πληροφόρηση. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποτελεί το «δέκα το καλό» για το MEGA και δεν θα μείνει εκτός τηλεόρασης. Η μάλλον θα μείνει αλλά μόνο για το 2009. Στις αρχές του νέου έτους θα αναλάβει την βραδινή ζώνη του καναλιού παρουσιάζοντας κάποιο show αγνώστου ταυτότητος μέχρι στιγμής

Πάντως αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζουν στην Παιανία-πράγμα δύσκολο, αφού ήδη οδηγούν την κούρσα στην πίστα της τηλεθέασης- ίσως να αναλάβει και νωρίτερα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα απουσιάσει από τη μικρή οθόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου