Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Κανονικά οι αγώνες στις εκλογές






Kανονικά θα διεξαχθούν τα ματς της 6ης αγωνιστικής που συμπίπτουν με τις εκλογές στις 4 Οκτωβρίου όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο 3/10 και τη Δευτέρα 5/10. Η Ελληνική Αστυνομία συμφώνησε με την διεξαγωγή γνωστοποιώντας ότι δεν έχει αντίρρηση και ότι είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες ασφαλείας.

Με νέα συνάντηση των υπευθύνων της διοργανώτριας αρχής θα αποφασιστεί ποια παιχνίδια θα γίνουν κάθε μέρα, δίνοντας προτεραιότητα στις ομάδες που θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:


«Ανακοινώνεται ότι η 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης της ΕΛ.ΑΣ, η οποία με έγγραφό της προς τη Super League αναφέρει ότι ''σε ότι αφορά στη συμμετοχή μας στην κανονική διεξαγωγή των αγώνων της 6ης αγωνιστικής, την 3η και την 5η Οκτωβρίου, σας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει αντίρρηση από πλευράς ΕΛ.ΑΣ''. Το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα και οι ώρες μετάδοσης των αγώνων θα ανακοινωθούν από τη Super League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου