Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Έρχονται: Οι Άγγελοι Της Θεοφανίας

High Def Softcore Galore: Είναι η ακριβότερη ελληνική παραγωγή ever (στον τομέα της), και σου 'χουμε το trailer.

Η Ξανθιά Καλονή Θεοφανία 3
Ετοιμάσου, γιατί από στιγμή σε στιγμή θα γίνει πανικός. Ο λόγος είναι η παραγωγή «Summer Angels», σε HD περικαλώ, με πρωταγωνίστρια τη γνωστή και ως Pam Killer Θεοφανία.

Το γνωστό μοντέλο, που ενδεχομένως έχεις δει σε σέξι πόζες με απειροελάχιστα μαγιό -ή χωρίς- στο «Maxim», έπειτα από 12 μήνες σερί γυρισμάτων, ολοκλήρωσε την παραγωγή της ταινίας «Summer Angels» —μια ταινία η οποία, όπως μας διαβεβαιωνουν οι υπεύθυνοι, δεν είναι ούτε πορνογραφική ούτε έχει προσβλητικό περιεχόμενο. Αναδεικνύει την ελληνική ομορφιά. "Αισθητικά και τουριστικά".
 
Εκτός από τα προφανή προσόντα, δε, η ταινία θα κυκλοφορεί σε Blu-Ray με Full HD ανάλυση, 1920x1080, να το βάλεις στο PS3 και να δεις και τον τελευταίο πόρο των πέντε πολύ ελαφρά ντυμένων πρωταγωνιστριών στην μεγάλη λαμπερή σου οθόνη. Είναι η πρώτη τέτοια παραγωγή στη χώρα, λέει!
 
Για τις ανάγκες της ταινίας, δε, γράφτηκαν 27 ολοκαίνουριες μουσικές συνθέσεις που θα αποτελέσουν και το soundrack -το οποίο θα πωλείται ως ξεχωριστό CD! Επίσης, σχεδιάστηκαν 50 μαγιό και εσώρουχα σε 2 εργοστάσια στη Φλόριντα ειδικά για την ταινία. Αυτό που διάβασες.  
 
Η ταινία δεν έχει διαρρεύσει πουθενά και ακόμα τηρείται άκρα μυστικότητα όσον αφορά το περιεχόμενο, την πλοκή κι όλα αυτά, αλλά εδώ μπορείς να απολαύσεις το τρέιλερ και να ετοιμαστείς για τη συνέχεια: 




Σου θυμίζω τι εστί Θεοφανία.
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου